(i samarbete med Ideal Of Sweden)

 

 

Man kan inte köpa lycka för pengar, det vet vi alla. Men man kan köpa produkter från Ideal Of Sweden vilket är i princip samma sak, för dessa gör en väldigt lycklig.

Jag har länge spanat in Ideal Of Sweden, och deras produkter. Jag har bara aldrig riktigt tagit mig tiden att klicka hem en produkt, eller transportera mig själv från punkt A till punkt B för att inhandla en. Nu har min önskan blivit hörd, och rätt som det var trillade det ner två telefonskal på posten. För bra för att vara sant? Ja.

 

 

 

 

Detta är alltså ett samarbete med Ideal Of Sweden, och dom har nu skickat hem två telefonskal som jag har testat. Jag är väldigt ansvarslös när det kommer till att vara mån om sina saker. Jag tappar saker i marken, jag tappar bort saker och det känns som att saker går sönder i mina händer, utan att jag ens gör någonting.

Vad jag behövde var alltså ett telefonskal från Ideal Of Sweden som skyddar både fram- och baksidan på din telefon. Pricken på i:et är kortfacken du har på baksidan. Jag har en plånbok som jag använder väldigt aktivt. Av någon orsak har det blivit lite av en dålig vana att jag plockar ut min bankkort varje gång jag skall handla. Detta har varit ett väldigt stort problem för mig, eftersom jag gång på gång tappar bort mina bankkort , och även i skrivande stund, är mitt bankkort försvunnet.

Jag hoppas verkligen att jag hädanefter kan hålla mitt bankkort och mobil på samma ställe, för att undvika att saker skall tappas bort. En skrämmande tanke är ju om jag mot förmodan skulle tappa bort telefonen, med bankkortet i skalet? Vi får ju hoppas att det inte händer.

 

 

 

Utöver denna beställde jag även ett annat telefonskal för mera fint bruk. Om det är någon fest eller dylikt, måste ju även telefonen se classy ut. Färgen är i ”carra gold” så fint! 

Jag vill ju även att var och en av er skall få uppleva denna magiska känsla som jag fick uppleva när dessa kom hem till mig. Därför kan jag inte annat än varmt rekommendera Ideal Of Sweden, och deras produkter. Inte nog med att deras produkter är väldigt snygga, har dom jättegullig personal som hjälper dig för att hitta just det du söker. 

 

 

 

 

idealofsweden, phonecase, marmor

 

 

 

 

Klicka in och kolla in deras breda sortiment med olika produkter. Jag lovar att du kommer inte ångra dig. Nedan hittar du även en rabattkod som du jättegärna kan ta del av för att få 20% rabatt på ditt inköp. Ha det bra!

 

 

RABATTKOD

Använd rabattkoden ”ANGELICAx20” i kassa för hela 20% rabatt!
Rabattkoden är i kraft under tiden 9.4-16.4