(i samarbete med coolstuff.fi)

 

 

Det har blivit dags!  Vi skall äntligen fira 2000 följare på Instagram samt en blogg som växer med raketfart!  Stort tack till er alla som följer mig och uppskattar det jag gör. Detta vill jag såklart fira med er, eftersom det är tack vare er jag får all min motivation att göra det jag gör och det jag gillar, och får viljan att komma längre hela tiden.

Som tack för all kärlek och support, tänker jag nu dela ut ett presentkort, värt 50€! Tävlingen är alltså i samarbete med coolstuff.fi. Detta är sajt med alla möjliga häftiga prylar till mamma, pappa, honom, henne eller varför inte till dig själv?

Du kan kolla in deras sida HÄR

 

 

TÄVLINGEN

 

Reglerna är enkla, och du behöver endast följa ett par steg.

1. Gilla inlägget på Facebook! (Se nedan)
2. Gilla Facebook-sidan Angelica Sofia Berg (Klicka här!)
3. Kommentera inlägget med att avsluta följande mening ”En pryl jag har hemma som jag aldrig skulle göra mig av med är…” motivera gärna även varför.

Tävlingen avslutas den 31.3 kl. 21.00. Vinnaren kontaktas personligen via Facebook Messenger och presenteras även i ett nytt inlägg måndag den 1 april.

Denna tävling är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.