Alltså JA JA JA! Äntligen! Jag har ända sedan jag hörde att tjänst existerar verkligen varit så besviken att den inte gått att beställa till Finland. Har sett recensioner om detta överallt på sociala medier och bara hört positivt. Men att få produkten till Finland har tyvärr varit omöjligt. Det var i slutet av 2018 som jag hörde svaga rykten om att tjänsten eventuellt skulle komma till Finland. Och gissa vad? I Januari fick jag reda på att min önskan hat gått i uppfyllelse och tjänsten går nu även att få i Finland. Jag blev så överlycklig när jag hörde detta.  Låt mig nu presentera er ett stycke ren och skär, materiell lycka.

 

 

 

 

Min vän dag blev allt lite bättre när jag var på väg hem från jobbet och fick veta att jag alltså fått hem min alldeles första leverans från Glossybox. Det blev full fart mot posten och där ser jag direkt mitt lilla rosa paket på hyllan. Det enda som fattades var den här upplysande effekten och lugna musiken i ett slowmotion klipp i en film. Nog om detta överdramatiska tillfället. När jag väl kom hem kunde jag knapp vänta och slet såklart upp paketet på en gång.

 

När jag får upp paketet möts jag av en så fin stilren box i rosa. Innehållet är väl paketerat och med ligger även ett litet kort med information om månadens innehåll. Innehållet i dessa boxar varierar alltså från månad till månad och kan innehålla produkter från såväl stora, som lite mindre företag. Prenumerationen kostar 17,99€/månaden, och du hittar mera information längre ner i inlägget. Fortsätter du läsa så hittar du även en rabattkod från mig till dig!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad är Glossybox?

Glossybox är ett av världens mest ledande prenumerationstjänst på skönhetsprodukter. Tjänsten grundades 2011 i Tyskland, och finns idag i 11 länder. Tjänsten ger dig en möjlighet att varje månad testa på väl utvalda skönhetsprodukter av hög kvalité. Tack vare Glossybox har du möjligheten att dyka in i en värld full av skönhet, hitta inspiration och bekanta dig med produkter du inte trodde fanns. Varje månad får du hem 5 produkter i en superfin lyxig box med ett speciellt tema. Detta är det perfekta vardagslyxen som alla förtjänar för att belöna sig med i en hetsig vardag.

 

 

 

Hur fungerar det?

Du starta din prenumeration genom att gå in på www.glossybox.fi Du kan välja mellan löpande månadsprenumeration eller starta en 3-, 6-, eller 12-månaders prenumeration. Efter detta får du alltså en gång i månaden hem denna lyxiga box med som kan ha ett värde på över flera 100€.

 

 

 

Vad är Glossy-Credits? 

Du som prenumererar har även chansen att samla så kallade Glossy-Credits. Dessa kan du använda som betalningsmedel när du beställer nya prenumerationer eller limited edition-boxar. Man kan även använda dessa att lösa ut produkter från hela utbudet på lookfantasic.fi (här hittar du över 14 000 skönhetsprodukter!)

 

 

 

Hur samlar jag GLOSSY-Credits?

Efter att du har fått hem din Glossybox och testat innehållet kan du recensera dem genom att fylla i en produktenkät på ditt Glossykonto som du kan skapa via deras hemsida. För varje ifylld enkät belönas du med x antal GLOSSY-Credits. Du kan även samla dessa genom att bjuda in dina vänner att prenumerera på Glossybox.

 

 

 

 

 

 

Kort om produkterna som följde med i min box nummer 1 av 12.

 

 

NIP+FAB Glycolic Fix Scrub

Effektiv 3-i-1-ansiktsskrubb som rengör, jämnar ut och exfolierar huden med hjälp av glykolsyra, salicylsyra samt fina peelingkorn. Huden stramas upp samtidigt som porerna rengörs med en fräsch doft av grapefrukt.

Orginalprodukt : 11,45€/75ml

 

 

Avant Skincare Deluxe Hyaluronic Acid Vivifying Face & Eye Night Cream

Lyxig anti-aging-nattkräm för ansiktet och området runt ögonen med hyaluronsyra som förnyar huden på djupet. Kombinerar ingredienser för att motverka förstorade porer, ojämn hudton och matthet samtidigt som hudens barriär stärks.

Orginalprodukt: 112,95€/50ml

 

 

GUERLAIN Mon GUERLAIN

Mon Guerlain är en sensuell doft som passar att bäras vid alla tillfällen. Lavendel, jasmin, sandelträ och vanilj ger en fräsch orientalisk doft som utrycker styrka, frihet och kvinnlighet.

Originalprodukt: 76,50€/30ml

 

 

 

Simple Micellar Cleansing wipe

Micellärvatten i ett nytt format! Vår favoritprodukt på språng har blivit ännu smartare. Dessa wipes innehåller miceller som lyfter upp och kapslar in smuts på ett skonsamt sätt. Huden känns ren, fräsch och återfuktad utan irritation.

Orginalprodukt 4,50€/st

 

 

GLOSSYBOX Wellnes Lab AfterSpa Cleansing Puff

Afterspa Cleansing Puffs mjukgör huden i ansiktet samtidigt som den rengör på djupet och håller huden fräsch.

Orginalprodukt: 8,95€/st

 

 

 

 

Jag själv är en person som har väldigt svårt för att prova nya saker. Har jag någonting som fungerar vågar jag sällan ta mig ur min bekvämlighetszon för att prova på någonting nytt, som jag dessutom inte har någon aning om hur det fungerar.

Speciellt när det även kommer till skönhetsprodukter kan det handla om väldigt stora summor, och här är jag inte jätte intresserad av att lägga ner flera 100€ på en produkt jag är osäker på om jag ens kommer gilla. Därför tycker jag Glossybox är ett superbra alternativ. Du får prova på en massa produkter i små och kompakta format till ett väldigt förmånligt pris. Efter det har du möjligheten att skapa din egen åsikt om produkten du alltid velat köpa, men kanske inte varit modig nog att köpa.

 

På Glossybox hemsida hittar man recensioner på olika produkter. Men om ni vill kan jag även göra en recension med mina egna åsikter om produkterna. Vad jag tycker och om jag kommer köpa mer av någonting?

 

 

rabattkoden angelica10 ger dig -10%

 

Om du också är lika taggad som jag att på en månatlig basis få hem lyxiga produkter, klicka in dig på länken HÄR, eller använd rabattkoden ANGELICA10 för att ta del av -10% rabatt av din prenumeration. Gäller alla prenumerationer!