Jag levde singellivet ca 3 år före jag hittade han som jag idag kallar min livs kärlek, andra halva och bästa vän. Jag älskade livet som singel, just där just då, var de det bästa jag visste. Jag hade min 200 cm breda säng för mig själv, jag gjorde precis vad jag ville när jag ville och jag behövde aldrig kompromissa med någon annan om alla dessa vardagliga saker. Jag sökte absolut inte kärleken, jag trivdes i min tillvaro som den var. Trots det plågades jag av den eviga frågan av släkt och vänner “har du inte träffat någon, känns det inte ensamt?”, som att det var något fel på att leva som ensam och som singel. Folk trodde att jag desperat sökte efter någon att leva med, men “ingen ville ha mig”. Vad folk inte förstod var att det hela tiden handlade om att jag helt 100% av min egen vilja valde att inte binda mig och hellre valde att leva för mig själv, för det var det jag ville.

Min starka inställning på att jag var en ensamvarg och trivdes bäst så, och ingen skulle få stoppa mina enorma drömmar vad jag kunde göra med mitt liv. Så helt oförberedd när jag som minst anade det kom just han in i mitt liv, från ingenstans. Dock var det inte riktigt kärlek vid första ögonkastet, nej långt ifrån. Vi umgicks länge i samma umgängeskrets, och snabbt blev vi goda vänner. Det ena leder till det andra, och efter ett tag var vi riktigt goda vänner. Trots detta hade nog båda till en början den inställningen att ingen av oss var den den där förhållande typen, och vi levde våra liv på varsitt håll men umgicks regelbundet.

Det som då händer är att jag småningom fattar mera tycke än vad han gör. Vilket är bland det jobbigaste som kan hända i en sån här situation. När du börjar få känslor för någon, och du tar dig modet att berätta det för personen i fråga, och sen får det bekräftat att dina känslor, tyvärr inte är besvarade. Vad som händer då är att jag blir väldigt osäker i mig själv och tar distans, jag håller mig borta helt enkelt för att det kändes som ett bra alternativ för mig, och för att kunna släppa det. Vi fortsätter umgås i samma umgängeskrets, men vår vänskap är långt ifrån densamma som den en gång var.

Han försöker fortfarande ta kontakt, men han märker nog snabbt att jag är med taggarna ute, och inte vill ha den kontakt med honom vi en gång hade. Men han är visst en envis typ, och fortsätter höra av sig, även om han märker att jag är väldigt skygg. Småningom spricker bubblan och jag tar upp det igen, det som gjorde att vi gled isär. Vi diskuterar ut om saker och ting, vad som egentligen hände, varför det hände, hur vi kände och allt den delen. Dessa dialoger är långa och många. Vi har pratat flera timmar om detta, flera gånger. Ännu i denna dag kan vi ibland börja analysera och fundera, vad som egentligen hände den hösten vi träffades, och varför det inte alltid har varit en dans på rosor.

Men när det kommer till den punkten att man inte mera kan hålla emot, när ingen av oss mera riktigt kan styra våra känslor och vad vi känner för varandra, sprudlar kärleken mer än någonsin. När man bara vet att det är äkta. Jag har flera gånger frågat mig själv om detta verkligen är äkta kärlek, och kan den verkligen vara för evigt. Det finns ingen garanti på kärlek, och det finns heller inga skrivna regler för vad äkta kärlek är. Ingen säger heller att det alltid skulle måste vara kärlek vid första ögonkastet. Men när det bara känns så rätt, är det nog bara att njuta av stunden där och då.

 

   

  love couple happy årsfest älskar dig

  Att det ens är möjligt att fånga så mycket glädje och kärlek på en och samma bild. Nu förstår jag va de menar med en bild säger mer än 1000 ord. ♡

  Vi har ett helt normalt förhållande. Vi har det väldigt bra tillsammans, och vi trivs med varandras närvaro. Vi tjafsar ibland, för att sedan kunna blir sams igen och älska varandra ännu mera. Vårt förhållande är fyllt med så mycket kärlek och glädje, att dessa få tråkiga stunder knappt märks. Jag säger nästan dagligen åt mig själv, ta vara på den här tiden, älska så mycket du hinner och kan, och berätta för din partner hur värdefull han eller hon är. Det slår mig gång på gång när jag säger åt Robin “Jag vill finnas hos dig för alltid”.. ingenting varar för evigt.

  Så snälla, sprid kärlek, ge komplimanger, få komplimanger och bara njut av varje stund du har möjligheten att få spendera med dina nära och kära.

   

  “14.2 Alla hjärtans dag”

  Jag tycker man skall sprida kärlek året om, hela tiden! Alla är värda kärlek i mängder, oberoende vilken dag på året vi lever i. Nu närmar vi ändå en av dom mest kärleks- och chokladfyllda dagarna på året. Jag pratar förstås om Alla Hjärtans Dag, Valentines Day, den fjortonde dagen in i Februari. För mig har alla hjärtans dag dom senaste åren inneburit Ben & Jerry’s och filmmaraton med Bridget Jones, vilket ur min synvinkel också är ett hur bra alternativ som helst till alla hjärtans dag. Dessutom är alla hjärtans dag inte menat endast för par och folk som är kära, det handlar ju om att sprida kärlek åt alla dina nära som du älskar, och göra sånt som får just dig att må bra!

   

  Men om du känner att du vill skämma bort dina nära och kära lite extra, men inte riktigt vet hur du skall göra denna dag så perfekt som möjligt, då skall jag absolut hjälpa dig!
  I samarbete med coolstuff.fi delar jag med mig av mina absolut bästa tips och idéer för honom eller henne, såhär inför alla hjärtans dag.

  Gigantisk Nalle

  Alla flickors dröm. Att vakna upp på alla hjärtans dag med frukost på sängen, rosor och denna gigantiska nalle (med hans parfym på såklart). Här har du 130 cm kärlek som gör att ingenting kan gå fel.

  Marabou Choklad

  Choklad har aldrig svikit någon, det kan ingen säga emot. Så vad kan då vara bättre än 1600 g ren Marabou Choklad på självaste alla hjärtans dag? Frågar ni mig, ingenting. Toppa med rosor för en fullpott!

   

  Prosecco Pong

  Alltså JA JA JA. Det här skulle jag vara överlycklig att få. Dom få gånger jag går ut är det verkligen maxat. Beer Pong är en klassiker, och det spelas hela tiden. Men hur fräckt att spela Prosecco Pong med flickorna före en ute kväll? Yes Please!

  På coolstuff.fi hittar du alltså alla möjliga fina prylar inför vän dagen. Dom har ett superbrett sortiment med maaasssor av saker. Så kika in och kolla om du hittar någonting åt din älskling, eller varför inte åt dig själv? 

   

   

   

  Sprid kärlek och ha det bäst ♡