Det nya året har knappt börjat, men vem vill inte ha kalender full med en massa toppen evenemang att se fram emot! Jag antar din kalender redan är fylld med heta evenemang som Saaristo Open, Rockfest, Provinssi, Ruisrock, WKND, Rock Off, Flow och allt vad de heter, här kommer ett till som du absolut inte vill missa!

Höstens hetaste partykryssning Bailupaatti lättar ankare hösten 2019 med halloween tema! Här får du uppleva next level party stämning när en rad fantastiska artister får Bailupaattin och gunga på Östersjöns vågor. Följande artister ansvarar för bästa möjliga partyfiilis, bl.a. Petri Nygård, Portion Boys, Lukas Leon, Aste, Rosvosektori och Ollie. Toppad bland Finlands högst rankade DJs har vi DJ Mista S som ser till att festen även fortsätter enda in på småtimmarna. Vi garanterar superbra fiilis hela dygnet runt!!! Så ta med alla dina vänner på årets mest oförglömliga Halloween party!

Här kommer lite mera information angående evenemanget. Så save the date och så ses vi i dimman!

 

Syksyn kuumin bileristeily Bailupaatti nostaa ankkurinsa syksyllä 2019 Halloween teemalla!

Meininki nousee jälleen nextille levelille kun liuta kirkkaimpia eturivin artisteja saa Bailupaatin keinumaan Itämeren aalloilla. Risteilyn bilemeinigistä vastaa mm. Petri Nygård, Portion Boys, Lukas Leon, Aste, Rosvosektori ja Ollie. Suomen kärki DJ:den joukkoon lukeutuva DJ Mista S pitää huolen siitä, että bileet jatkuvat aamutunneille saakka! Bailupaatin juontajana toimii NRJ:n Iltapäivästä tuttu räiskyvä persoona Alexander Eklund! Luvassa huippumeininkiä ympäri vuorokauden. Kutsu kaverisi tähän tapahtumaan ja ota hänet mukaan taatusti vuoden ikimuistoisimpiin halloween-bileisiin.

Haluatko mittavia etuja ja alennuksia? Tilaa Bailupaatin uutiskirje ja hyödynnä ennakkovaraajan edut! Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisten joukossa parhaimmat tarjoukset, pääset nauttimaan vain uutiskirjeen tilaajille suunnatuista ennakkovaraajan eduista, ja varmistat seurueellesi parhaat paikat syksyn ikimuistoisimmalta bileristeilyltä jo hyvissä ajoin ennen yleisen lipunmyynnin alkua!

ENNAKKOVARAAJAN ETULIPUT
Myynti ennakkoon uutiskirjeen tilaajille: 5.2.2019.

YLEINEN MYYNTI
Yleinen myynti aukeaa ystävänpäivänä: 14.2.2019.

Puuttuuko sinulta hyttikaveri Bailupaatille? Bailupaatille on saatavilla myös yksittäisiä mies- ja naispaikkoja b-luokan 2 hengen hytteihin.