(I samarbete med BUBBLEROOM inlägget innehåller adlinks)

Den stillsamma, lugna julen är över. Och nu när vi väl har passerat övergången till nytt år, ska det vara fart på och många järn i elden! Vilket inte alls är en dålig sak. Bra med full rulle, håll igång och mycket att göra.

Alla är utvilad, on top, mer motiverade och taggade än någonsin. Och nu ska de även storstädas. Har jag förstått rätt brukar många i samband med när julen kastas ut, även kasta mycket annat. Man får av någon orsak en riktig kick att mitt i allt börja rensa alla skåp och lådor. Man vill liksom ha en fräsch och ny start på det nya året.

Julen och jultiden var mysig och helt underbar. Men när den är över vill man få den bort ur vägen och blicka mot nästa säsong och nya tider. Frågar man mig hade vi bra kunnat skippa januari, februari, mars, och hoppat till april på en gång. Solljus, fågelkvitter och den blomstertid bakom hörnet. Tyvärr är det bara att titta ut i mörkret och inse verklighet att det bara är och bita ihop och kämpa sig igenom denna fortsatta dystra mörka vintertid.

Så vad kan man göra för att hålla lågan vid liv och all denna inspiration inför kommande vår. Vilken tur att människan blev given denna fantastiska gåvan att kunna drömma. Så bäst att ta vara på den egenskapen och göra det bästa av situationen.
Som sagt så drömmer jag mig bort till ljusa tider, sol och plusgrader, pastellfärger och fågelkvitter. Absolut kan man ju börja förbereda inför våren. Och eftersom man ändå rensar ut gammalt, måste ju skåpen fyllas med någonting nytt o fräscht.

Så därför för att lite trösta mig själv och er, och inte helt och hållet tappa hoppet om att våren faktiskt är på kommande sakta mak, så skall vi tillsammans uppdatera garderoben!

Jag har tittat in på Bubbleroom som för tillfället har massor med nya superfina och fräscha saker! Hade jag kunnat, hade jag klickat hem alltihop. Och såklart har dom även massor med kläder och accessoarer på upp till -70%!

Och när du registrerar dig på sidan kan du använda rabattkoden NEWWEB när du kommer till kassan, och få -10% när du handlar över 10€.
( Gäller ej Karl Lagerfeldt, Tory BurchCoach, Marc Jacobs, Michael Kors, Rebecca Minkoff, Billi Bi, Rock and Blue, Hollies, Boomerang, Svea, D.Brand, Jofama, UGG.)

Jag har själv redan smygstartat och klickat hem detta, så fina!
Så passa på och fräscha upp din garderob du med och bli fin inför våren och alla kommande evenemang och festligheter. Köp dendär jackan du så länge dreglat över, eller go by them shoes,  because why not?
Unna dig själv någonting nytt, för det är du värd!

Sprid kärlek och ta hand om varandra ♡

 

 

 

 

 

 

 

(Du kommer till sidan här)