Nu har vi landat i storstaden igen efter vår lilla mini-semester. Vet inte om man kan kalla det semester, men en liten trip för att bara varva ner så här bland all julstress.

Eftersom vi bara stannade knappt ett dygn hann vi inte göra allt för mycket. Men vi hann i alla fall åka ut till Skåldö på ett ärende, och så hann vi förstås gå en sväng runt Ekenäs torg och beundra alla juliga skyltfönster och den upplysta Julgatan.

På lördag morgon när vi startade hemåt bestämde vi för att vika in till Wi-Box Bakery and Kitchen för att äta Late Breakfast/Brunch för att klara vägen hem. Detta är verkligen att rekommendera! Där finns allt från sött till salt, ala Carte meny, lunchbord och super härlig personal!
När vi väl kom hem blev det att hoppa i utekläder och ut i skogen. Nu hade det blivit dags att jaga fram årets julgran. Nedan ser ni ett klipp på det. Dock gick det inte riktigt som en dans. Ska vi bli utan julgran i år?

fortsättning följer..