Fredag kom trots allt! Och nu räknar vi bara ner timmar tills det blir veckoslut och långledigt! Dock har jag ännu inte riktigt förstått eller insett att jag inte kommer att behöva packa väskan och resa iväg den här julen. Men har man gjort detta i nästan 10 år, varje jul, så är det klar att det blivit en vana.

Nu kan jag äntligen pusta ut sista dagarna före julafton för nu har jag hämtat ut alla paket som varit på vift hit och dit. Nu återstår bara finslipandet av paketeringen, och märkning av paketen. I övrigt börjar det vara på det klara.

Idag kommer vi åka iväg från allt hets och storstadslivet och spendera en natt i Ekenäs. Skall bli skönt att komma bort för stunden och bara få ta det lugnt. Imorgon, lördag morgon, ingen klocka som ringer, och inga måsten.

Tillbaks till paketen, här får ni en sneak peak på hur julklapparna ser ut i år.

TIPS!
Paketpappret är från IKEA, supersnyggt och lätt att jobba med!
(du hittar produkten här)

Det röda paketbandet är från Flying Tiger
(du hittar produkten här)

Tillbaka