( I samarbete med Offerilla)

Ingen fara, jag hjälper dig. Är du, liksom jag väldigt duktig på att lämna mycket till sista minuten? Hoppas inte. Men om så är, så har vi nu under en vecka kvar till jul. Om du fortfarande saknar en gåva till någon kanske jag kan hjälpa dig.

Offerilla är alltså en finsk sida som har samlat dom bästa erbjudanden på just din ort. Sidan har samma funktion som den för en tid sedan nerlagda sidan Groupon. På sidan presenteras nya erbjudanden dagligen, och du kan köpa erbjudandet som ett presentkort åt någon, eller varför inte unna dig själv någonting.

Här hittar du de bästa erbjudandena från olika företag och tjänster. Utbudet är även väldigt brett, och du kan få upp till  -90% rabatt på t.ex skönhetsbehandlingar, restauranger, biltvätt, frisörsalonger och olika aktiviteter. Du kommer garanterat hitta någonting som passar just dig.

Populära erbjudanden är t.ex volymfransar för -70%, två huvudrätter till priset av en, eller klipp och färg för endast några tio lappar.

Men det är inte slut här, jag har en rabattkod till er! Med rabattkoden tervetuloa10 får ni ytterligare -10% på ett presentkort!!!!

Klicka här för att börja utforska utbudet,
och hitta dina sista julklappar och spara tid och pengar!