Kan kännas riktigt deprimerande ibland när man måste inse verklighet, att de återstår ca 3 månader av denna dystra period här uppe i norden. Ibland tar vi verkligen den ljusa tiden då det är vår och sommar verkligen för givet. Att man måste stiga upp på morgonen, när det är mörkt, för att åka till jobbet och inse när man slutar för dagen, att det återigen har blivit mörkt. Du har alltså knappt hunnit se dagsljuset på hela dagen.

För att rädda situationen och inte helt tappa humöret, får man göra det bästa av situationen, och uppskatta det positiva under hösten och vintern. Visst är det väl relativt mysigt med levande ljus, en bra bok och få krypa upp i soffan med lugn musik i bakgrunden. För mig känns det här kul till en början, men visst fan saknar man stunder då man kan sitta ute på sommaren och bara njuta av stunden.

Tills vidare, får man bara drömma sig tillbaka till sommaren som var med hjälp av bilder och minnen, och hoppas att nästa kommer inom kort.

tillbaka